Üzenet az űrből – angol nyári tábor tiniknek

Angol nyelvű keretmesés táborunk középpontjában egy probléma megoldása áll: ki kell derítenünk, ki küldte nekünk az üzentet az űrből, talán a jövőből érkezett?. A gyerekek kreativitásuk és leleményességük segítségével göngyölítik fel az eseményeket és keresnek megoldást az űrben. Bátorító és barátságos közösségbe várjuk azokat az érdeklődőket, akik az idegen nyelvet valós helyzetekben gyakorolnák. A nyomozást képzett és tapasztalt nyelvtanárok segítik a gyermekek egyéni különbségeit is figyelembe véve.

A tábor helyszíne a Sage Nyelviskola (Budapest, Margit krt 95.) 10-14 gyereket várunk minden turnusba, hétfőtől péntekig, a következő időpontokban:
    • Ez a tematikus tábor ezeken a heteken indul:
    • 2024. július 8-12: 7-11 és 11-15 éveseknek
    • 2024. július 29-aug 2 – 11 és 11-15 éveseknek

A tábor ára: 65000 Ft/hét, mely magában foglalja a tananyagot, egész napos angol foglalkozást, a teljes ellátást (reggeli, ebéd, uzsonna, gyümölcs, innivaló), a programokat, a kézműves anyagokat.

A  táborokat a Sage Nyelviskola magasan képzett, már megismert és megszeretett tanárai tartják. Jelentkezni a honlapon található Jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://sage.hu/jelentkezes/, a jelentkezés beérkezése után előleg számlát küldünk. A tábor a kezdő időpont előtt 1 hónapig térítésmentesen lemondható.

Munkatársaink bármilyen kérdésre válaszolnak: http://sage.hu/kapcsolat/.
További táborain 2024-ben:
június 24-28 Welcome to Hotel Calamity – Üdvözöljük a Galiba Szállóban
július 1-5 The London Affair – A London Ügy
július 8-12 Message from Outer Space – Üzenet az űrből
július 15-19 The London Affair – A London Ügy
július 22-26 Welcome to Hotel Calamity – Üsdvözöljük a Galiba Szállóban
július 29-aug 2 Message from Outer Space – Üzenet az űrből