archív: SAGE ott alvós nyári táborok a Balatonnál!

2019. 04. 4

Felsősöknek (11-15 éveseknek) indítunk intenzív angol nyelvi tábort magyar és anyanyelvi tanárokkal Balatonfűzfőn július 14-19. és július 21-26. között. Érkezés vasárnap 16.00-tól 21.00-ig, a foglalkozások hétfőn reggel 9-kor kezdődnek. A gyerekekért pénteken délután 15.00-18.00 között lehet jönni.

Mindkét héten két téma közül választhatnak a résztvevők:

  1. Sage Future: Milyen lesz a jövő? Mit tudunk róla, milyennek szeretnénk, hogyan készülhetünk fel rá? Ezek az örökzöld kérdések állnak a tábor középpontjában, persze angolul és a gyerekek korának és nyelvtudásának megfelelő formában. Fő célunk a résztvevők nyelvtudásának a felfedezés és a megismerés örömén keresztül történő fejlesztése. A tábor egyes napjai különböző témák köré rendeződnek, foglalkoznak majd többek között a következő témákkal: space, robotics, smart world.
  2. Sage Detectives: Ez a táborunk azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretik az angol nyelvet és az izgalmas kalandokat. A Detectives tábor középpontjában egy rejtély áll, melyet a tábor öt napján változatos tevékenységeken (treasure hunt, escape room, quizzes, stb.) keresztül oldanak meg a gyerekek, persze angolul és a koruknak és nyelvtudásuknak megfelelő formában. A tábor egyes napjai különböző témák köré rendeződnek, minden nap végére egy-egy kérdést, problémát oldanak meg, ami közelebb viszi őket a hét végére a rejtély megoldásához. A projekt alapú munka rengeteg lehetőséget nyújt a nyelvtudás intenzív fejlesztésére, a tényleges idegen nyelvű kommunikációra, együttműködésre és persze ami még nagyon fontos: arra, hogy a gyerekek sokat játszanak és élvezzék a tábort.

A változatos és motiváló tevékenységek minden táborunkban segítenek a gyerekek érdeklődését felkelteni az angoltanulás iránt, miközben számos fontos témával is megismerkednek és a nyelvtanulási stratégiáik is jelentősen fejlődnek. A kis létszámú csoportok lehetőséget adnak az egyes gyerekekhez való alkalmazkodásra, így a különböző nyelvtudásszintekkel és nyelvtanulási tapasztalatokkal érkező résztvevők is könnyen be tudnak kapcsolódni a közös munkába.

Fontos célja a táborainknak, hogy a gyerekek lássák, a nyelvtanulás érdekes is izgalmas dolog. Megmutatjuk nekik, hogy mennyi mindenre használhatják nyelvtudásukat, és hogy már alacsonyabb nyelvi szinttel is kinyílik előttük az angol,nyelvű világ. Programjaink végére a gyerekek (még jobban) megszeretik az angol nyelvet, a nyelvtanulást, és esetleges nyelvtanítással kapcsolatos blokkjaik jelentősen oldódnak. Magasan képzett tanáraink differenciáltan, a tanulók igényeire szabott eszközökkel és módszerekkel vezetik a táborokat.

Napközben öt étkezést, valamint folyamatosan italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Napközben folyamatos angol nyelvű programokat biztosítunk, változatos és izgalmas kalandokkal, kirándulással, fürdéssel, bográcsozással. A feladatokat kis csoportos, páros vagy egyéni foglalkozásokon, élményszerűen tervezzük, saját tananyagok alapján. Elhelyezés Balatonfűzfőn 4-6 ágyas, kényelmes szobákban, csak a tábor résztvevőinek fenntartott épületben.

    

 

Turnusok:

2019. július 14-19. Balatonfűzfő

2019. július 21-26. Balatonfűzfő

A tábor ára:  119.000 Ft

Ajánlási kedvezményt (testvérek, barátok, ismerősök részére) biztosítunk: az ajánló résztvevő díjából 9000 Ft-ot engedünk el. Ugyanezt érvényesítjük az egynél több hétre beiratkozók díjában is. Lehetőség van napközis tábori (bejárós) részvételre is, naponta 9.00-19.00 óráig, ennek ára 95.000 Ft.