SAGE ACADEMY – nyári angol tábor középiskolásoknak

Angol nyelvi felkészülés az egyetemi évekre ez a tábor, amelyet középiskolások számára hirdetünk meg. A szókincs és nyelvtani fejlesztés mellett olyan készségeket is fejlesztünk, amelyek az egyetemi élet alatt már szükségesek: vitakészség, prezentációs készségek, érvelő íráskészség. Az élményalapú foglalkozásokat képzett, egyetemen oktató nyelvtanárok vezetik, naponta 10.00-14.00 óráig. 

A tábor helyszíne a Sage Nyelviskola (Budapest, Margit krt 95.) 10-14 gyereket várunk minden turnusba, hétfőtől péntekig, a következő időpontokban:
    • Ez a tematikus tábor ezen a héten indul:
    • 2023. július 10-14: középiskolásoknak

A tábor ára: 59000 Ft/hét, mely magában foglalja a tananyagot, az intenzív angol foglalkozást, ellátást (uzsonna, gyümölcs, innivaló), a programokat.

A  táborokat a Sage Nyelviskola magasan képzett, már megismert és megszeretett tanárai tartják. Jelentkezni a honlapon található Jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://sage.hu/jelentkezes/, a jelentkezés beérkezése után előleg számlát küldünk. A tábor a kezdő időpont előtt 1 hónapig térítésmentesen lemondható.

Munkatársaink bármilyen kérdésre válaszolnak: http://sage.hu/kapcsolat/.