Rólunk

Több mint egy angolóra! Ahogy egy tanítványunk fogalmazott: “minden, ami az iskolai nyelvoktatásból hiányzik …”

A nyelvtanulásban az az egyik legszebb, hogy új világok nyílnak ki előttünk, és a nyelvtudásunkkal együtt számos más készségünk is fejlődhet: egyre hatékonyabbá válnak a tanulási stratégiáink, javul a kritikai gondolkodásunk, logikánk, és közben még jól is érezhetjük magunkat!

Ezt várjuk szülőként az iskolai nyelvoktatástól, de helyette – tisztelet a kivételnek – nyelvtani gyakorlatokat, szódolgozatokat, az igazi kommunikáció hiányát és a nyelvtanulás iránti szeretet megnyirbálását látjuk gyerekeinknél. Tudjuk, hogy fontos a nyelvismeret, tudjuk, hogy gyerekekeink tudnának ennél sokkal gyorsabban és hatékonyabban, 21. századibban angolul tanulni, de ez mégsincs így.

Ezt a hiányt hivatott pótolni a Sage: azoknak az alsósoknak, felsősöknek és középiskolásoknak szól, akiknek az iskolai nyelvoktatás valamiért nem tökéletes, nem elég. Kiscsoportos, személyre szabott programunkban valódi, használható nyelvtudást nyújtunk, így a nyelvvizsga nem legyőzendő akadály, hanem magabiztosan átugorható lépcsőfok lesz. A valóshoz közelítő nyelvi környezetet hozunk létre, amelyben magasan képzett hazai és anyanyelvű oktatók segítenek abban, hogy a gyerekek sikeres nyelvtanulóvá váljanak, szeressenek nyelveket tanulni és fejlődjenek olyan kompetenciáikban is, amelyre a mai magyar közoktatásban kevés figyelmet fordítanak.

Egyéni és kiscsoportos felkészítés keretében felnőttekkel is foglalkozunk.

Öveges Enikő dr. és Tartsayné Németh Nóra dr., a nyelvsuli vezetői

+36 20 9414964