2016/2017 ÚJ: Ősztől ismét intenzív angol nyelvi képzések középiskolásoknak!

Szeptembertől folytatódnak nagysikerű szombati intenzív képzéseink középiskolásoknak (9-12. évf.), ahol egy-egy adott készségre és/vagy tartalomra koncentrálunk majd, persze angolul! Tavasszal ilyen volt például a Prezi előadások rejtelmeivel történő ismerkedés, melyet dr. Tankó Gyula, az ELTE adjunktusa tartott, és ahonnan a foglalkozás végén alig akartak hazamenni a résztvevők …

Az intenzív képzéseket előre meghirdetett időpontokban tartjuk. Ezek általában egy alkalmasak, azaz bárki, a tanoda egyéb programjaitól függetlenül becsatlakozhat! Az órákon az aktuális tematika mellett az angol nyelvi fejlesztésre is figyelünk, így a képzés olyan gyakorlást biztosít, ami bármilyen vizsgára előkészítésnek is hatékony része lehet. Lökést ad az angol nyelvi kommunikáció biztonságának és erősíti az adott témában való jártasságot egyszerre.

A kezdés mindig szombat 14 óra, és kétszer 90 perc és egy szünet után az órák 17:30-kor végződnek. Kis csoportjainkat 10-14 fővel indítjuk, és a tartalmat a diákok nyelvi szintjéhez és érdeklődéséhez szabjuk. Differenciálunk az egyéni igényeknek megfelelően, erre a kis csoportok, a változatos feladatok és tanáraink kiemelkedő módszertani képzettsége jelentenek garanciát.

Erre a tanévre is izgalmas témákat tervezünk, elsőként szeptember 24-én a pszichológia alapjaiba pillantunk be: beszélünk az emberi agyról, a gondolkodásról, a tanulásról és a közösségi média pszichológiájáról. A képzés ára a négy tanórát foglalja magában, ez összesen 10000Ft.

Fizetési lehetőségek: utalás vagy helyben készpénzes és bankkártyás fizetés.

További részletekért hívjon bennünket a +36 1 612 0277 vagy a +36 30 9533554 telefonszámokon!