Nyári táboraink 2020-ban is indulnak!

Örömmel jelezzük, hogy lehetőségünk van táborok szervezésére és bele is vágunk. A korábbinál kisebb létszámú táboraink lesznek, a tavalyihoz hasonlóan élménydúsan és magas színvonalon. Kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai feltételek betartására.
NAPKÖZIS TÁBORAINK
A táborok helyszíne a Sage Nyelviskola (Budapest, Csalogány utca 55. fszt 3.) 10-14 gyereket várunk minden turnusba, hétfőtől péntekig, a következő időpontokban:
  • június 15-19: 6-11 éveseknek, téma: Detectives (a tavalyitól eltérő
  • tartalommal)
  • június 22-26: 6-11 éveseknek, téma: Green Superheroes (új tartalom)
  • június 29-július 3: 11-15 éveseknek, téma: Detectives (a tavalyitól
  • eltérő tartalommal)
  • július 6-10: 11-15 éveseknek, téma: Green sciences (új tartalom)

A tábor díja 49 000 Ft, testvérkedvezmény: 10% (44 100 Ft). A  táborokat a Sage Nyelviskola magasan képzett, már megismert és megszeretett tanárai tartják. Jelentkezni a honlapon található Jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://sage.hu/jelentkezes/, a jelentkezés beérkezése után számlát küldünk.

ONLINE TÁBORAINK

Felsősöket várunk egész napos virtuális táborainkba B1 és B2 szinten, hétfőtől péntekig, a következő időpontokban:
Június 22-26: téma: Green Sciences
Július 6-10: téma: Movies
A tábor díja 29 000 Ft. A  táborokat a Sage Nyelviskola magasan képzett, már megismert és megszeretett tanárai tartják. Jelentkezni a honlapon található Jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://sage.hu/jelentkezes/, a jelentkezés beérkezése után számlát küldünk.
 
BALATONI OTTALVÓS TÁBOR
Felsősöket várunk ott alvós táborunkba Balatonfűzfőre. A tábor időpontja: július 12-18, témája: Sage Discoveries.
A tábor díja: 119 000 Ft. A táborokat a Sage Nyelviskola magasan képzett magyar és angol anyanyelvű tanárai tartják. Jelentkezni a honlapon található Jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://sage.hu/jelentkezes/, a jelentkezés beérkezése után számlát küldünk.
Munkatársaink bármilyen kérdésre válaszolnak: http://sage.hu/kapcsolat/.