MOST TE KÖVETKEZEL – nyári angol nyelvű dráma tábor a Sage nyelvsuliban

Angol nyelvű dráma táborunk 9-15 éveseknek szól. Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akiket érdekel a színház világa, szeretnek játszani, másokkal együtt gondolkodni, nevetni és alkotni. Amit kínálunk: idegennyelvi környezet, élménypedagógiai eszközök, bizalomteli légkör 5 napon keresztül. Az alkotói folyamatot képzett és tapasztalt nyelvtanárok segítik a gyermekek egyéni különbségeit is figyelembe véve.

A tábor helyszíne a Sage Nyelviskola (Budapest, Margit krt 95.) 10-14 gyereket várunk minden turnusba, hétfőtől péntekig, a következő időpontokban:
    • Ez a tematikus tábor ezen a héten indul:
    • 2023. július 10-14: 9-15 éveseknek

A tábor ára: 59000 Ft/hét, mely magában foglalja a tananyagot, egész napos angol foglalkozást, a teljes ellátást (reggeli, ebéd, uzsonna, gyümölcs, innivaló), a programokat, a kézműves anyagokat.

A  táborokat a Sage Nyelviskola magasan képzett, már megismert és megszeretett tanárai tartják. Jelentkezni a honlapon található Jelentkezési lap kitöltésével lehet: http://sage.hu/jelentkezes/, a jelentkezés beérkezése után előleg számlát küldünk. A tábor a kezdő időpont előtt 1 hónapig térítésmentesen lemondható.

Munkatársaink bármilyen kérdésre válaszolnak: http://sage.hu/kapcsolat/.