archív: Már lehet jelentkezni 2019-es nyári táborainkra! Alsósoknak :)

Alsósoknak a június 17-i és 24-I, illetve a július 8-i héten kínálunk tábort, két témában:

  1. Sage Detectives:Ez a táborunk azoknak a 7-11 éves gyerekeknek szól, akik szeretik az angol nyelvet és az izgalmas kalandokat. A Detectives tábor középpontjában egy rejtély áll, melyet a tábor öt napján változatos tevékenységeken (treasure hunt, escape room, quizzes, stb.) keresztül oldanak meg a gyerekek, persze angolul és a koruknak és nyelvtudásuknak megfelelő formában. A tábor egyes napjai különböző témák köré rendeződnek, minden nap végére egy-egy kérdést, problémát oldanak meg, ami közelebb viszi őket a hét végére a rejtély megoldásához. A projekt alapú munka rengeteg lehetőséget nyújt a nyelvtudás intenzív fejlesztésére, a tényleges idegen nyelvű kommunikációra, együttműködésre és persze ami még nagyon fontos: arra, hogy a gyerekek sokat játszanak és élvezzék a tábort.
  2. Sage Future: Milyen lesz a jövő? Mit tudunk róla, milyennek szeretnénk, hogyan készülhetünk fel rá? Ezek az örökzöld kérdések állnak a tábor középpontjában, persze angolul és a gyerekek korának és nyelvtudásának megfelelő formában. Fő célunk a résztvevők nyelvtudásának a felfedezés és a megismerés örömén keresztül történő fejlesztése. A tábor egyes napjai különböző témák köré rendeződnek, foglalkoznak majd többek között a következő témákkal: space, robotics, smart world.

A változatos és motiváló tevékenységek minden táborunkban segítenek a gyerekek érdeklődését felkelteni az angoltanulás iránt, miközben számos fontos témával is megismerkednek és a nyelvtanulási stratégiáik is jelentősen fejlődnek. A kis létszámú csoportok lehetőséget adnak az egyes gyerekekhez való alkalmazkodásra, így a különböző nyelvtudásszintekkel és nyelvtanulási tapasztalatokkal érkező résztvevők is könnyen be tudnak kapcsolódni a közös munkába.

Fontos célja a táborainknak, hogy a gyerekek lássák, a nyelvtanulás érdekes is izgalmas dolog. Megmutatjuk nekik, hogy mennyi mindenre használhatják nyelvtudásukat, és hogy már alacsonyabb nyelvi szinttel is kinyílik előttük az angol,nyelvű világ. Programjaink végére a gyerekek (még jobban) megszeretik az angol nyelvet, a nyelvtanulást, és esetleges nyelvtanítással kapcsolatos blokkjaik jelentősen oldódnak. Magasan képzett tanáraink differenciáltan, a tanulók igényeire szabott eszközökkel és módszerekkel vezetik a táborokat.

Napközben három étkezést, valamint folyamatosan italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre.

A tábor ára: 44.000 Ft

Ajánlási kedvezményt (testvérek, barátok, ismerősök részére) biztosítunk: az ajánló résztvevő díjából 4000 Ft-ot engedünk el. Ugyanezt érvényesítjük az egynél több hétre beiratkozók díjában is.