2018: ÚJ!!! Film and Media 11-15 éveseknek

A táborban a gyerekek betekinthetnek a filmgyártás és média izgalmas világába. A tábor öt napján a következő médiatartalmakat ismerhetik meg a résztvevők, természetesen angol nyelven: filmkészítés lépései (forgatókönyv, casting, storyboard, forgatási napló, kulisszatitkok, felvételkészítés és kép/hang vágása mobil telefonnal, speciális effektusok: trükkök, makettek, green screen jelenetek készítése), hogyan készül a magyar szinkron és a televíziós adások. A szókincs mellett, beszéd -, írás- és médiaértési-készségek fejlesztése is történik. A délutáni programok a délelőtti tevékenységekhez tematikailag szervesen kapcsolódnak, és szintén angolul folynak. A tábor részét képezi stúdiólátogatás és egyéb kihelyezett programok is.

A gyakorlati foglalkozások során angol nyelvű audio-vizuális anyagok készülnek, amiből a hét végére a gyerekek portfóliót állítanak össze. Így pénteken haza tudják vinni a feladatokat, az ott készített alkotásokat. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!

Várjuk kérdéseiket: http://sage.hu/kapcsolat/, jelentkezésüket: http://sage.hu/jelentkezes/!