2018: Sciences 11-15 éveseknek

Érdekel a világ megannyi csodája? Akkor itt a helyed közöttünk! Csatlakozz hozzánk és legyél te is Sage felfedező! A tábor egy nagyon izgalmas, öt napos felfedezésre invitálja a résztvevőit. Megannyi kérdés, tudományos kísérlet, megfigyelés és izgalom várja a résztvevőket. Foglalkozunk környezetvédelemmel, őserdőkkel, állatokkal, növényekkel, a természet csodáival, megfigyelünk, kísérletezünk, és mindeközben jól érezzük magunkat. És természetesen mindezt angol nyelven. A délutáni programok a délelőtti tevékenységekhez tematikailag szervesen kapcsolódnak, és szintén angolul folynak.

A gyakorlati foglalkozások során angol nyelvű audio-vizuális anyagok készülnek, amiből a hét végére a gyerekek portfóliót állítanak össze. Így pénteken haza tudják vinni a feladatokat, az ott készített alkotásokat. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!

Várjuk kérdéseiket: http://sage.hu/kapcsolat/, jelentkezésüket: http://sage.hu/jelentkezes/!