2018: Nyári tábor 7-11 éveseknek: Arts and crafts

Művészeti tábor angolul

A táborban a gyerekek többféle izgalmas művészeti ággal ismerkednek meg, egész napos angol nyelvi környezetben. A tábor öt napján a következő művészeti foglalkozásokat tartjuk: óriási aszfaltkép festés krétával, szoborkészítés, a kulinária művészete és ‘food art’, 3D képalkotás, dráma, színjátszás és kellékek készítése, a slime készítés művészete, ékszerkészítés. A szókincs mellett a beszéd- és művészetértési készségek fejlesztése is történik. A délutáni programok a délelőtti tevékenységekhez tematikailag szervesen kapcsolódnak, és szintén angolul folynak.

A gyakorlati foglalkozások során művészeti alkotásokat hozunk létre, amiből a hét végére a gyerekek kiállítást állítanak össze. Így pénteken haza tudják vinni alkotásaikat. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!

Várjuk kérdéseiket: http://sage.hu/kapcsolat/, jelentkezésüket: http://sage.hu/jelentkezes/!