2018: Comics and cartoons 11-15 éveseknek

A táborban a gyerekek betekinthetnek a képregények és a rajzfilmek misztikus világába. A tábor öt napján a következő médiatartalmakat ismerhetik meg a résztvevők, természetesen angol nyelven: a rajzfilmfilmkészítés lépései, rajzfilmek fajtái, az animáció. Betekintünk a képregények világába, megvizsgáljuk Wonderwoman, Spiderman, Hulk és Superman történetét. A tábor során 21. századi eszközök segítségével rajzfilmet készítünk, és képregényeket írunk. A délutáni programok a délelőtti tevékenységekhez tematikailag szervesen kapcsolódnak, és szintén angolul folynak. A tábor részét képezi stúdiólátogatás és egyéb kihelyezett programok is.

A gyakorlati foglalkozások során angol nyelvű audio-vizuális anyagok készülnek, amiből a hét végére a gyerekek portfóliót állítanak össze. Így pénteken haza tudják vinni a feladatokat, az ott készített alkotásokat. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!

Várjuk kérdéseiket: http://sage.hu/kapcsolat/, jelentkezésüket: http://sage.hu/jelentkezes/!