2017 – Angol nyári tábor 11-15 éveseknek: Film and Media 2017

Intenzív angol szünidei hangulatban! Vidám és játékos feladatokon keresztül táborunkban a gyerekek megismerkednek a média izgalmas világával, és közben észrevétlenül angolul is rengeteget fejlődnek!

Turnusok: a június 26-i és a július 3-i héten.

Az öt nap programja, természetesen angol nyelven, a 11-15 évesek nyelvi és korosztályi igényeinek megfelelően:

  • filmkészítés lépései: forgatókönyv, casting, storyboard, forgatási napló, kulisszatitkok, felvételkészítés és kép/hang vágása mobil telefonnal,
  • speciális effektusok: trükkök, makettek, green screen jelenetek készítése;
  • hogyan készülnek a magyar szinkronok és a televíziós adások.

Mindezeket a gyerekek a gyakorlatban kipróbálják és közben korszerű, a mindennapi életükben felhasználható angol nyelvi tudásra is szert tesznek. A foglalkozásokat 9‐13 óra között, a gyerekek tempójához szabva tartjuk. A délutáni programok a délelőtti tevékenységekhez tematikailag szervesen kapcsolódnak, és szintén angolul folynak (stúdiólátogatás, kincskeresés, stb.).

A táborhoz meghatározott nyelvi szint nincs, hiszen maximum 12 fős csoportjainkkal több oktató foglalkozik, és a feladatokat a megfelelő nyelvi tudáshoz, egyénekre szabják. Célunk a nyelv és a nyelvtudás megszerettetése: a 11-15 éveseknek leginkább érdekes, 21. századi témákon keresztül megmutatjuk nekik, hogy miképpen tudják tovább fejleszteni angoltudásukat.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált. Tudjon meg többet tavalyi táborainkról honlapunkon: http://sage.hu/category/hirek/page/8/.

A gyakorlati foglalkozások során angol nyelvű audio-vizuális anyagok készülnek, amiből a hét végére a gyerekek portfóliót állítanak össze, így pénteken haza tudják vinni, az ott készített alkotásokat és az elvégzett feladatokat. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!

Várjuk kérdéseiket: http://sage.hu/kapcsolat/, jelentkezésüket: http://sage.hu/jelentkezes/!