2017 – Angol nyári tábor 7-11 éveseknek: Young explorers

Intenzív angol szünidei hangulatban! Turnusok: a június 19-i és a július 10-i héten.

Az öt nap programja, természetesen angol nyelven, a 7-11 évesek nyelvi és korosztályi igényeinek megfelelően:

  • földünk és más bolygók,
  • emberek,
  • állatok, állatkert, állatvédelem,
  • növények, környezetvédelem,
  • természeti jelenségek/kísérletek.

A táborhoz meghatározott nyelvi szint nincs, hiszen maximum 12 fős csoportjainkkal több oktató foglalkozik, és a feladatokat a megfelelő nyelvi tudáshoz, egyénekre szabják. Célunk a nyelv és a nyelvtudás megszerettetése: a 7-11 éveseknek leginkább érdekes, 21. századi témákon keresztül megmutatjuk nekik, hogy miképpen tudják tovább fejleszteni angoltudásukat.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált. Tudjon meg többet tavalyi táborainkról honlapunkon: http://sage.hu/category/hirek/page/8/.

A gyakorlati foglalkozások során felhasznált anyagokból, feladatokból és az elkészített alkotásokból a hét végére a gyerekek portfóliót állítanak össze, amelyet pénteken haza tudnak vinni és később is tudnak használni. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!

Várjuk kérdéseiket: http://sage.hu/kapcsolat/, jelentkezésüket: http://sage.hu/jelentkezes/!